VideoCapture_20200710-081213 (1)_edited_
Forest Trees_edited.jpg
DSC_0654_edited_edited.jpg
DSC_0654_edited_edited.jpg

- ολιστική άσκηση -

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

παρακίνησης, εκκίνησης, συγκίνησης

1-3 και 8-10 Απριλίου

ONLINE


- ολιστική άσκηση - 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

                                                 παρακίνησης, εκκίνησης, συγκίνησης


1-3 και 8-10 Απριλίου
ONLINE

DSC_0654_edited.jpg

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
 

 Μεταφερθείτε αυτόματα στη φόρμα συμμετοχής:

QiGong

Το QiGong, μια αρχαία κινέζικη πρακτική άσκησης και θεραπείας. Εναρμονίζει το σώμα, το νου, και το πνεύμα. Λειτουργεί σαν ιατρική άσκηση σύμφωνα με την Κινέζικη Ιατρική. Σχετίζεται με τους μεσημβρινούς, τα κανάλια, και τα σημεία του βελονισμού. Διευκολύνει την ροή του αίματος και κρατά το σώμα σε καλή κατάσταση προλαμβάνοντας τις αρρώστιες. Βοηθά στην επανάκτηση της χαμένης ενέργειας. Αποτελείται από συγκεκριμένες φόρμες κινήσεων. Υπάρχει ακρίβεια στην κίνηση, έλεγχος της αναπνοής και του νου.
Στις 6 αυτές συναντήσεις διδάχθηκε το πρώτο επίπεδο. Στο επίπεδο αυτό, μαθαίνουμε πως να συγκεντρώνουμε την ενέργεια (Qi - “Τσι”) στο σώμα. Όταν η ενέργεια είναι άφθονη, τότε το σώμα είναι υγιές και το μυαλό γαλήνιο.


Ο Ιβάν (Ευάγγελος Κουμούδος) είναι συγγραφέας, ενεργειακός θεραπευτής, δάσκαλος και μακροχρόνιος ασκητής του QiGong. Με σπουδές στους κλάδους της Φυσικής και της Φιλοσοφίας, της Κινέζικης Ιατρικής, του Βελονισμού και των Ανθοϊαμάτων και φυσικά της Ζωής. Κατάγεται από Νότια Αφρική και Ελλάδα και έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αγγλία. Είναι ιδρυτής του online ολιστικού χώρου NeaYi . Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του: www.neayi.org .

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ


ΚΙΝΗΣΗ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Η Δημιουργική Κίνηση είναι ελεύθερη από κάθε είδους φόρμα.  Ερευνά την αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στο σώμα, το νου και τα συναισθήματά μας. Το περιεχόμενο της σχετίζεται με την σωματική ψυχοθεραπεία, την χοροθεραπεία, την κινησιολογία και το σωματικό θέατρο. 

Στις 6 αυτές συναντήσεις θα καλλιεργήσουμε μια φιλομαθή περιέργεια σε σχέση με το σώμα μας, επιδιώκοντας κάθε μέλος και κάθε σημείο του σώματος να είναι ολοζώντανο και παρόν, ελεύθερο, έτοιμο να επικοινωνήσει καλά. Τα στάδια κάθε συνάντησης περιλαμβάνουν: 
- καθοδηγούμενη ενδοσκόπηση μέσα από καθοδηγούμενους οραματισμούς, νοητικές απεικονίσεις και πρακτικές ενσυνειδητότητας.
- δυναμική εξισορρόπηση μέσω συνδυασμού, αναπνευστικών, σωματικών και φωνητικών ασκήσεων.
- αυτοκαλλιέργεια: προσέγγιση μιας νοητικής, συναισθηματικής ή σωματικής πρόθεσης μέσω συνδυασμού τεχνικών.

Ολόκληρη η σωματική διαδικασία για αυτές τις συναντήσεις μας, στηρίζεται στην ιδέα της απόλαυσης. Να νιώσουμε καλά, να ικανοποιηθούμε, να εκφραστούμε.

 

Η Αναστασία Χαριτίδου είναι ερευνήτρια σε θέματα εμψύχωσης και ενσωμάτωσης, θεατροπαιδαγωγός και φροντίστρια αλόγων. Οι σπουδές της, περιλαμβάνουν Παιδαγωγική, Θέατρο, Οργάνωση Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητικής Αναψυχής, Ειδική Αγωγή, Ανθοϊάματα, Ενεργειακές και Διαλογιστικές Πρακτικές. 

Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής
 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/4 - ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4 - ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

QiGong στις 19.00
Δημιουργική Κίνηση στις 20.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4 - ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 - ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4

QiGong στις 19.00
Δημιουργική Κίνηση στις 20.30

 

*μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στο δικό σας χρόνο
θα υπάρχουν οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις διαθέσιμες για 1 μήνα

Τιμή Συμμετοχής
 

Για τις 6 ωριαίες συναντήσεις QiGong - 30 €

Για τις 6 ωριαίες συναντήσεις Δημιουργικής Κίνησης - 30 €

*ως προσφορά γνωριμίας με την εγγραφή σας σε μία πρακτική παίρνετε δώρο την άλλη

ΔΩΡΕΑΝ
 

Εάν σπουδάζετε σε οποιοδήποτε Ελληνικό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, οποιασδήποτε βαθμίδας, έχετε την δυνατότητα να πάρετε μέρος ΔΩΡΕΑΝ. Θα κληθείτε να συμπληρώσετε κάποια ΑΝΩΝΥΜΑ ερωτηματολόγια πριν την έναρξη του προγράμματος και μετά την ολοκλήρωση του. Η έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια μεταπτυχιακής διατριβής της Χαριτίδου Αναστασίας, κατά την φοίτηση στο διατμηματικό πρόγραμμα "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής" του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η έρευνα αφορά την επίδραση των προγραμμάτων ολιστικής άσκησης στην αυτοσυμπόνια και την ενσυνειδητότητα.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
 

Στείλτε email στο priyamvada.a.ch@gmail.com

Θα σας αποσταλούν οι τρόποι πληρωμής και οι οδηγίες σύνδεσης.

Σε περίπτωση ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής θα λάβετε τα ενημερωτικά έγγραφα.
 

Για πληροφορίες καλέστε στο 6974 521959 .

 Ή μεταφερθείτε αυτόματα στις φόρμες συμμετοχής: