DSC_0654_edited.jpg

Ολιστική Άσκηση 

ONLINE

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

παρακίνησης, εκκίνησης, συγκίνησης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

1-3 & 8-10 Απριλίου 2022

QiGong

6 ωριαίες συναντήσεις

με τον Ευάγγελο Κουμούδο

IMG-bb15f390376c57de4357e5338a100569-V_edited.jpg
VideoCapture_20200710-085149_edited_edited.png

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ


ΚΙΝΗΣΗ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

6 ωριαίες συναντήσεις

με την Αναστασία Χαριτίδου

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
 

 Μεταφερθείτε αυτόματα στις φόρμες συμμετοχής:

QiGong

Το QiGong, μια αρχαία κινέζικη πρακτική άσκησης και θεραπείας. Εναρμονίζει το σώμα, το νου, και το πνεύμα. Λειτουργεί σαν ιατρική άσκηση σύμφωνα με την Κινέζικη Ιατρική. Σχετίζεται με τους μεσημβρινούς, τα κανάλια, και τα σημεία του βελονισμού. Διευκολύνει την ροή του αίματος και κρατά το σώμα σε καλή κατάσταση προλαμβάνοντας τις αρρώστιες. Βοηθά στην επανάκτηση της χαμένης ενέργειας. Αποτελείται από συγκεκριμένες φόρμες κινήσεων. Υπάρχει ακρίβεια στην κίνηση, έλεγχος της αναπνοής και του νου.
Στις 6 αυτές συναντήσεις διδάχθηκε το πρώτο επίπεδο. Στο επίπεδο αυτό, μαθαίνουμε πως να συγκεντρώνουμε την ενέργεια (Qi - “Τσι”) στο σώμα. Όταν η ενέργεια είναι άφθονη, τότε το σώμα είναι υγιές και το μυαλό γαλήνιο.


Ο Ιβάν (Ευάγγελος Κουμούδος) είναι συγγραφέας, ενεργειακός θεραπευτής, δάσκαλος και μακροχρόνιος ασκητής του QiGong. Με σπουδές στους κλάδους της Φυσικής και της Φιλοσοφίας, της Κινέζικης Ιατρικής, του Βελονισμού και των Ανθοϊαμάτων και φυσικά της Ζωής. Κατάγεται από Νότια Αφρική και Ελλάδα και έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αγγλία. Είναι ιδρυτής του online ολιστικού χώρου NeaYi . Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του: www.neayi.org .

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ


ΚΙΝΗΣΗ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Η Δημιουργική Κίνηση είναι ελεύθερη από κάθε είδους φόρμα.  Ερευνά την αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στο σώμα, το νου και τα συναισθήματά μας. Το περιεχόμενο της σχετίζεται με την σωματική ψυχοθεραπεία, την χοροθεραπεία, την κινησιολογία και το σωματικό θέατρο. 

Στις 6 αυτές συναντήσεις καλλιεργήσαμε μια φιλομαθή περιέργεια σε σχέση με το σώμα μας. Νιώσαμε κάθε μέλος και κάθε σημείο του σώματος να είναι ολοζώντανο και παρόν, ελεύθερο, έτοιμο να επικοινωνήσει καλά. Τα στάδια κάθε συνάντησης περιλάμβαναν: 
- καθοδηγούμενη ενδοσκόπηση μέσα από καθοδηγούμενους οραματισμούς, νοητικές απεικονίσεις και πρακτικές ενσυνειδητότητας.
- δυναμική εξισορρόπηση μέσω συνδυασμού, αναπνευστικών, σωματικών και φωνητικών ασκήσεων.
- συνειδητή αυτοκαλλιέργεια: προσέγγιση μιας νοητικής, συναισθηματικής ή σωματικής πρόθεσης μέσω συνδυασμού τεχνικών.

Η σωματική διαδικασία για αυτές τις συναντήσεις μας, στηρίχθηκε και στην έννοια της απόλαυσης: Να νιώσουμε καλά, να ικανοποιηθούμε, να εκφραστούμε.

 

Η Αναστασία Χαριτίδου είναι ερευνήτρια σε θέματα εμψύχωσης και ενσωμάτωσης, θεατροπαιδαγωγός και φροντίστρια αλόγων. Οι σπουδές της, περιλαμβάνουν Παιδαγωγική, Θέατρο, Οργάνωση Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητικής Αναψυχής, Ειδική Αγωγή, Ανθοϊάματα, Ενεργειακές και Διαλογιστικές Πρακτικές. 

Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής
 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/4 - ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4 - ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4 - ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 - ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4

QiGong στις 19.00
Δημιουργική Κίνηση στις 20.30

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεο των 6 συναντήσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και σε επόμενες online συναντήσεις, ομαδικά ή ατομικά.

Για το QiGong επικοινωνήστε με τον Ιβάν Κουμούδο μέσω του site του: www.neayi.org

Τιμή Συμμετοχής *
 

* προσφορά γνωριμίας
 

 6 ωριαίες συναντήσεις Δημιουργικής Κίνησης σε βίντεο & 1 online ομαδική συνάντηση- 30 €

 6 ωριαίες συναντήσεις Δημιουργικής Κίνησης σε βίντεο & 1 online ατομική συνάντηση- 50 €

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
 

Στείλτε email στο priyamvada.a.ch@gmail.com

Θα σας αποσταλούν οι τρόποι πληρωμής και οι οδηγίες σύνδεσης.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6974 521959 .

 Ή μεταφερθείτε αυτόματα στις φόρμες συμμετοχής: